Şampiyonlar Ligi İkinci Ön Eleme turunun ilk maçında 5-1’lik mağlubiyetle büyük bir şok yaşayan Sarı-kırmızılıların PSV karşısında tur şansı mucizelere kaldı.
Bu sebeple gözünü bir yandan UEFA Avrupa Ligi’ne çeviren Galatasaray’da hedef yeni yapılanmayla beraber 2000’deki başarıyı tekrar etmek.
Sarı-kırmızılılarda bildirim tarihi geçtiği için yeni transferler Cicaldau, Boey ve Patrick van Aanholt, PSV Eindhoven maçında oynayamayacak ama bir sonraki turda görev yapabilecekler.
Planlamaya devam
Üç oyuncuyu açıklayan Galatasaray, Gedson ve Berkan Kutlu transferlerini neticelendirmek için çalışmalarına devam ediyor.
Bir yandan da yönetim maaş bütçesini düşürmek için Falcao, Feghouli, Diagne gibi isimlerin elden çıkarılması için görüşmelerini sürdürüyor.
TRT
SPOR
17 Şubat 2025SPOR
17 Şubat 2025SPOR
17 Şubat 2025FOTO GALERİ
17 Şubat 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
… [Trackback]
[…] Information on that Topic: kibristagundem.com/galatasarayda-hedef-uefa-avrupa-ligi-kupasi/ […]