Sağlık Bakanı Ali Pilli, son 24 saatte yapılan test sayısının bin 702 olduğunu, 3 pozitif vakaya rastlandığını açıkladı.
Pilli, pozitif vakalardan 2 kişinin ülkemize hava yolu ile 1 kişinin ise deniz yolu ile geldiğini söyledi.
3 pozitif vakanın Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Karantina Servisinde tedavisine başlandığını belirten Pilli, Sağlık Bakanlığı ekipleri tarafından vakaların temaslı takiplerinin yapıldığını açıkladı.
Pilli açıklamasında, pandeminin dünyada bitmedigi sürece ülkemizde de bitmeyeceğini, dolayısıyla maske kullanımı, sosyal mesafe ve hijyen kurallarının büyük önem taşıdığını bir kez daha vurguladı.
Yeni vakalarla birlikte tedavisi süren vaka sayısı 11 oldu.
SPOR
19 Ocak 2025SPOR
19 Ocak 2025SPOR
19 Ocak 2025FOTO GALERİ
19 Ocak 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
… [Trackback]
[…] Information on that Topic: kibristagundem.com/kktcde-3-yeni-vakaya-rastlandi/ […]
… [Trackback]
[…] Read More to that Topic: kibristagundem.com/kktcde-3-yeni-vakaya-rastlandi/ […]
… [Trackback]
[…] Find More on that Topic: kibristagundem.com/kktcde-3-yeni-vakaya-rastlandi/ […]