Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ayder Yaylası’ndaki incelemelerinin ardından kara yoluyla Rize-Artvin Havalimanı şantiyesine hareket etti.
Yol boyunca Cumhurbaşkanlığı otobüsü üzerinden vatandaşları selamlayan Erdoğan, Ayder Yaylası’na çıkarken dönüş yolunda çay içme sözü verdiği haşlanmış mısır satan kadının yanına uğradı. Erdoğan, burada ikram edilen çayı içti ve sohbet etti.
Sevgi gösterisinde bulunanları selamlarken karşılaştığı vatandaştan sigara paketini alan Erdoğan, sigarayı bırakma sözü aldı.
Erdoğan, otobüsün üzerinden bir gencin tulum dinletisini izledi.
Daha sonra havalimanı inşaatını inceleyen Erdoğan, Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu’ndan çalışmalara ilişkin bilgi aldı.
Erdoğan, şantiye çıkışında işçilerle fotoğraf çektirdi.
TRT
SPOR
12 Şubat 2025SPOR
12 Şubat 2025SPOR
12 Şubat 2025FOTO GALERİ
12 Şubat 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.