DOLAR 28,9290 0.04%
EURO 31,2968 -0.18%
ALTIN 1.892,430,43
BITCOIN 12014970,19%
İstanbul
10°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çiğ köfte siparişi gecikince işletme aracına saldıran kişilere gözaltı

Çiğ köfte siparişi gecikince işletme aracına saldıran kişilere gözaltı

ABONE OL
Eylül 2, 2020 18:50
Çiğ köfte siparişi gecikince işletme aracına saldıran kişilere gözaltı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana’da yaşayan E.K, Levent Mahallesi’ndeki iş yerinden sipariş ettiği çiğ köfte gecikince telefonla aradığı işletme sahibi ile tartıştı.

Daha sonra motosikletli kurye, E.K’nın adresine çiğ köfteyi ulaştırdı. Burada da kurye ile tartışan E.K, tekme attığı motosikleti devirdi.

Kuryenin durumu anlatması üzerine işletme sahibi, hafif ticari aracıyla müşterisinin adresine gitti. Taraflar arasındaki tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle E.K. ve arkadaşı Ö.T. ikamete çıkıp terastan pompalı tüfek ve kurusıkı tabancayla ateş etti.

Açılan ateş sonucu isabet alan işletme aracında hasar oluştu. İhbar üzerine polis ekipleri, 2 şüpheliyi gözaltına aldı.

TRT

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.