DOLAR 27,6122 0.48%
EURO 29,1114 0.63%
ALTIN 1.616,310,29
BITCOIN 7601300,38%
İstanbul
20°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER
Birleşik Krallık Kıbrıslı Türk Öğrenci Federasyonu Başkanı Adil Bey oldu

Birleşik Krallık Kıbrıslı Türk Öğrenci Federasyonu Başkanı Adil Bey oldu

ABONE OL
Eylül 18, 2020 13:06
Birleşik Krallık Kıbrıslı Türk Öğrenci Federasyonu Başkanı Adil Bey oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Birleşik Krallık Kıbrıslı Türk Öğrenci Federasyonu’nun 2020-21 dönemi seçimleri yapıldı. Federasyon başkanlığına Adil Bey seçilirken, tüzük referandumunda da önerilen tüzük kabul edildi.

Seçimler sonucunda Yönetim Kurulu şu şekilde oluştu:

“Başkan: Adil BeyBaşkan Yardımcısı: Vedia ÖzkaderGenel Sekreter: Gülten DanaBurslar Sekreteri: Sedat İzcanBütçe, Sponsorluklar ve Kariyer Sekreteri: Özgün MehmetoğluDış İlişkiler ve Lobicilik Sekreteri: Yasemin AygınEğitim Sekreteri: İlayda TüccaroğluEtkinlik Sekreteri: Erol KavazHalkla İlişkiler Sekreteri: Nazen AsilHukuki İşler ve Eşitlik Sekreteri: Tuna ArkınMezunlarla İlişkiler ve Lisansüstü Öğrenciler Sekreteri: Toykan ÖzdeğerÖrgütlenme Sekreteri: Mehmet MalekSosyal Destek Sekreteri: Pınar ÖzdirenÜniversite Toplulukları Sekreteri: Dilem RuhluelÜyelikler Sekreteri: Turhan Hızlı

Bölge Temsilcileri Konseyi ise şu şekilde oluştu:

Batı Midlands: Ceren Zalihe SertuğDoğu İngiltere: Fuat BeyarDoğu Midlands: Asya EminoğluGaller: Arın GümüşGüney Doğu İngiltere: Tutku YatmanGüney Batı İngiltere: Selkan NurdalGüney İskoçya: Ege KaçmazKent: (temsilci seçilmedi)Kuzey Batı İngiltere: Karl Turgut MaloneyKuzey Doğu İngiltere: Baran MutluyakalıKuzey İrlanda: Levent AtikoğluKuzey İskoçya: Emre BerkLondra: Emin Cemal OkurYorkshire ve Humber: Sude Mutluel”

Tüzük referandumunda tüzük önerisi katılım gösteren üyelerin %97,2‘sinin onaylamasıyla geçerlilik kazanırken, Kent bölgesi için herhangi bir aday çıkmaması nedeniyle Bölge Temsilcisi atama yetkisi yeni Yönetim Kuruluna bırakıldı.Yeni Yönetim Kurulu ve Bölge Temsilcileri Konseyi 1 Eylül tarihinde görevi devralacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.