Sanatseverler biraraya geldi. Türkiye’nin en uzun soluklu festivalinde buluştu. Sabancı Uluslararası Adana Tiyatro Festivali 22’nci kez perdelerini açtı.
Festival kapsamında Sakıp Sabancı Yaşam Boyu başarı ödülüne de usta oyuncu Nevra Serezli layık görüldü.
Koronavirüs önlemleri kapsamında yapılan festivale sınırlı sayıda izleyici katıldı.
1 ay boyunca 18 oyun sergilenecek
Festivalin açılışı “Ağaçlar Ayakta Ölür” oyunu ile yapıldı.
Yaklaşık bir ay boyunca sanatseverler tiyatroya doyacak.
Festivalde Türkiye’nin birçok ilinden 9 devlet tiyatrosu, 7 özel tiyatro ve 1 şehir tiyatrosunun katılımıyla toplam 18 oyun sergilenecek.
TRT
SPOR
16 Ocak 2025SPOR
16 Ocak 2025SPOR
16 Ocak 2025FOTO GALERİ
16 Ocak 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
… [Trackback]
[…] Find More to that Topic: kibristagundem.com/22-sabanci-uluslararasi-adana-tiyatro-festivali-basladi/ […]
… [Trackback]
[…] Find More to that Topic: kibristagundem.com/22-sabanci-uluslararasi-adana-tiyatro-festivali-basladi/ […]